Σ.Β.Β.Ε. -ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ-Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Επιχειρείν και Απασχόληση στη Μεταποίηση»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Είστε άνεργος / άνεργη;
Είστε πτυχιούχος κάτω των 25 ετών και σας ενδιαφέρει η απόκτηση εργασιακής εμπειρίας για να ξεκινήσετε την επαγγελματική σας καριέρα;

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Επιχειρείν και Απασχόληση στη Μεταποίηση» μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε δουλειά. Σ’ αυτήν συμμετέχουν: ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ), ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πλεκτικής Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος (ΣΕΠΕΕ), το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ), τα ΚΕΚ ΣΕΒΕ – ΣΒΒΕ – ΔΕΘ και ΕΝΔΥΣΗ, και η εταιρεία ΓΝΩΣΗ Αναπτυξιακή ΑΜΚΕ.

Εκδηλώστε άμεσα το ενδιαφέρον σας, επικοινωνώντας με τις υπηρεσίες του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) (αρμόδιος Δρ. Χρήστος Ε. Γεωργίου, αριθμ. τηλ. 2310539817, e-mail: georgiou@sbbe.gr) και δηλώστε συμμετοχή και εμείς θα σας υποστηρίξουμε και θα σας διευκολύνουμε στην εξεύρεση επαγγελματικής διεξόδου.

Η διαδικασία έχει ως εξής:
1. Εσείς εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας άμεσα. Οι θέσεις των ανέργων είναι περιορισμένες.
2. Εμείς σας καταρτίζουμε παρέχοντάς σας εκπαιδευτικό επίδομα πέντε ευρώ ανά ώρα εκπαίδευσης, (5€/ώρα) σας συμβουλεύουμε και σας υποστηρίζουμε:
• Είτε για να στελεχώσετε υφιστάμενες επιχειρήσεις,
• Είτε για να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση.
3. Εμείς ερχόμαστε σε επαφή με επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για την πρόσληψη στελεχών και σας τοποθετούμε εκεί, κατόπιν συνεννόησης, για τουλάχιστον τρεις (3) μήνες.
4. Εμείς σας εντάσσουμε σε προγράμματα εύρεσης χρηματοδότησης για την ίδρυση και λειτουργία της δικής σας επιχείρησης.


Για να δείτε το Πλήρες Κείμενο της Προκήρυξης πατήστε ΕΔΩ
Για να δείτε την Αίτηση Συμμετοχής στο πρόγραμμα πατήστε ΕΔΩ